星志时间轴

茜拉

茜拉(英文名Shila Amzah,马来名Nur Shahila binti Amir Amzah ),1990年8月13日生于马来西亚吉隆坡文良港,马来西亚女歌手,因信仰,在公共场合都戴着头巾以示尊重。 2000年,年仅10岁的茜拉在马来西亚开始发表第一张个人专辑。 2012年,参加东方卫视《声动亚洲》获得亚洲多个国家的评委和选手的赞叹,赢得冠军并获得马来西亚 ——新浪娱乐

@shahilaamzah: 2019-6-4 Instagram
Last year's Eid 😍 Tahun lepas raya dekat UK rumah mertua, tahun ni raya kat side sha pulak... Takyah gaduh2 hahaha😂 Korang raya mana tu? #ourfirstrayatogether #throwback #eidmubarak #tripodpentingya #takdeorangamekkangambo #everythinghomecooked #includingsate

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-6-4 Instagram
#Repost @my.salamtoday • • • • • SalamToday menyambut kedatangan bulan yang mulia ini dengan kisah Shila Amzah – wanita kental yang berjaya membina nama yang gah di pentas hiburan negara China dan Hong Kong. Seawal umur 10 tahun Shila Amzah telah memulakan kariernya di dalam industri hiburan tempatan. Dia komited untuk terus mengukir corak-corak indah berwarna-warni pada kanvas kariernya, seiring dengan dunia. Baca di www.salamtoday.com Wajah Salam : @shahilaamzah Gambar : @bustamammokhtarofficial Penyelaras dan Pengurus Projek : @shah_shamshiri Teks (Bahasa Melayu) : @norsyariza Suntingan : @ili_fm Pereka grafik: @gorizeroseven Penata gaya : @n.azwaofficial Jurusolek : @saidatulnisaaminuddin Gaya Pertama : Skaf : @tattiya.kl Dress panjang : Milik Penata Gaya Gaya Kedua: Skaf : @cintazarascarves Dress panjang : @styleannexe #WajahSalam #FaceofSalam #Fashion #Style #Trend #Celebrities #Muslim #Malaysia #International #Lifestyle #ShilaAmzah

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-6-3 Instagram
Alhamdulillah thank you Salam Today ❤️. . . . #Repost @my.salamtoday • • • • • SalamToday celebrates the first week of this joyous month with the ambitious, strong-willed dream chaser that’s Shila Amzah. The Malaysian born singer’s journey in the music industry is nothing short of success, international stardom and magical moments. One of which would be being chosen by The Walt Disney Company to voice Princess Jasmine in the Malay-dubbed version of the new Aladdin film. But just like the film’s theme song ‘A Whole New World’, Shila’s about to enter a whole new world herself as she will soon welcome her first baby in September. As the Face of Salam this week, she reflects on all those magical moments with the team at SalamToday. Read more about Shila in our interview with her at int.salamtoday.com Face of Salam : @shahilaamzah Project Manager & Co-ordinator : @shah_shamshiri Text : @syahirahmktzr Editor : @ili_fm Photographer : @bustamammokhtarofficial Graphic Designer : @gorizeroseven Stylist : @n.azwaofficial Make-up Artiste : @saidatulnisaaminuddin First Look : Hijab : @cintazarascarves Long dress : @styleannexe Second Look : Hijab : @tattiya.kl Long dress : Stylist’s own

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-6-2 Instagram
Kecil kecil cili padi. Jangan pandang rendah atas Ziploc® bag kecil ni, muat juga fruits I semua dalam satu bag. So easy to use! Available now at Tesco, Giant, Aeon, Mr.DIY, Jaya Grocer, Mydin, Hero and Lulu Supermarkets! #Ziploc

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-6-2 Instagram
Alhamdulillah terima kasih sebab support lagu #tiadadirimu sampai trending Di YouTube @17elevenmusic.. Dan terima kasih Abe @farouk_roman and @amyleaazizan for this opportunity ❤️

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-6-2 Instagram
Alhamdulillah, dua2 trending 💙❤️ #tiadadirimu #cariakudisyurga #DuniaBaru #AladdinMY

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-6-1 Instagram
Being a mom is a whole new world for me 💕 #duniabaru #babykicks #6monthspregnant

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-5-30 Instagram
Nah dunia baru Versi kat JB 😁 Had a great time with everyone in JB!! Take care @haelhusaini 💙 #AladdinMY #shajadiputerijasmine #awholenewworld #DuniaBaru

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-5-30 Instagram
Dugaan bulan puasa.. Nak ke JB tayar picahhh 😢 Alhamdulillah tgh isi minyak baru sedar.. Kalau dah kat Highway Allahu tak tau apa jadi.. Doakan perjalanan kita ke JB ya ❤️ Skrg kita tunggu kasi tukar semua tayar 4 biji.. Biar lambat asal kan selamat in sha Allah 💕 Moral of the story, sebelum pakai kereta nak jalan jauh, kena check dulu kereta betul2💪🚗

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-5-21 Instagram
Lumrah lah bila isteri suka selfie nak cantik2.. Tapi bila kau amik selfie 20 kali yang pilih nya satu je😂 Itu pun kalau jumpa gambar yang kita suka hahahaha.. Kalau tak tak post langsung 🤣 Haris mesti cam "dah dah la selfie tu" 🤳 Siapa lagi macam ni? Hahaha #masalahperempuan #zoommukaharis

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-5-20 Instagram
Assalamualaikum hi guys, mana nak cari pregnancy pillow yang besar gedabak ni.. Hari tu beli online, tapi size dia seakan utk bayi.. Bila pakai panjang dia sampai pinggang je hahaha.. Penyet pula tu 😂 #roundligamentpain #perutmakinmembesau #tidursakitbelakang

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-5-15 Instagram
Tadi orang Tanya mana perut, ada je ni 😁 Jalan2 jap.. Since esok pagi nak balik dah.. Malam nanti ada kerja lagi 💜

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-5-14 Instagram
I had 3 hours sleep last night.. Tak cukup tidur, terpaksa bawak bag bawah mata 😂 Hari ni nak pergi Tokyo, my first time!! Doakan sha okay? Untuk apa? Haaa nanti sha bgtau😁❤️ Assalamualaikum.

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-5-13 Instagram
Lunch break 😂 haha taklah jap je...kejab lagi sambung kerja! #23rdmay #AladdinMY #shajadiputerijasmine #5months #perutkejabadakejabtakde #makyongkerja

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-5-10 Instagram
Ada orang Tanya kenapa at 21 weeks perut sha besau? Maybe angle gambar pun main peranan😂 Sha pun tak tau nak jawab apa.. Perut sha makin lama makin kedepan macam basket ball tu.. Hahaha.. Org kata sbb mengandung anak lelaki.. And sha baca kat cik gugel, kalau badan kita pre pregnancy mmg dah besau.. Mmg lambat sikit nak timbul perut dia.. Plus baby still kecik so tersorok dek lelemaks 😁 Tapi kalau badan normal senang sikit nampak.. Entah la kite first timer wak.. Baik Tanya kat yang lebih berpengalaman💙 Anyways, Alhamdulillah thank you sbb selalu doakan sha.. Hari2 dapat dm yang baik2.. Sha tak balas tapi sha baca 💕 Yang mana Tanya soalan masalah2 tu sila la ke gynae anda.. Sbb Tanya doctor senang.. Jgn Google pulak👶🏻 SALAM JUMAAT SEMUA!

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-5-9 Instagram
Assalammualaikum semua! The time has come for my special announcement 😊 This Ramadan is a special one because I will be collaborating with @disneystudios to voice Princess Jasmine (Puteri Jasmine) in the BM dub of Disney’s Aladdin. I will also be doing a duet with @haelhusaini to bring to live a BM version of A Whole New World (Dunia Baru). I can’t wait for the movie to hit the cinemas on 23 May for all of you to see it! ❤️ P/s : my beautiful dress by @azuracouture 😘 #AladdinMY #DuniaBaru #ShajadiPuteriJasmine #alihsuara #myfirstexperience #withmybabyS 💙😍

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-5-8 Instagram
I can't wait to see you baby 💙 Sekarang mommy and daddy tengah pening nak letak nama apa 😁 Korang ada suggestions tak for a baby boy? Sbb sebelum ni kitorg panggil dia peanut je😂 Taknak nama panjang.. Hahaha kesian nanti nak masuk periksa sampai 3 nama belum campur bin Haris Idraki lagi 😂 #babyboy #babyS

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-5-7 Instagram
Blender mana yang elok Dan kalis rosak? Nak keluar jap pergi beli 😭 #coretanhatisangisteri #dugaanbulanpuasa

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-5-6 Instagram
Semoga Ramadan kita akan dipenuhi dengan sgala apa yang baik-baik sahaja.. Berkata baik, berbuat baik.. Doakan yang baik2... Bersangka baik.. 💙 #RamadanKareem #ramadanmubarak

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-5-5 Instagram
Alhamdulillah hari ni dah dapat gender baby 😍 It's a? BOY 💙 ALHAMDULILLAH!! we have found a name just couple of weeks ago.. Semoga #babys sentiasa jadi Anak yang Soleh.. Mommy and daddy loves you 💙 @sugarsurprise

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-4-26 Instagram
Hari ni kita buat detail scan on the baby 😁 Tapi still tak tau gender until next week! Alhamdulillah so far baby sihat🎉 Lepas jumaat jap lagi sha ada rehearsal utk show esok kat RTM.. Tak sabar nak jumpa semua org.. Konsert Minggu ini bersama Shila Amzah ❤️ Esok, 27hb, pukul 9pm Di tv2.. Buat masa skrg ni enjoy la video sha time semifinal bintang kecil tahun 1999 💕

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-4-25 Instagram
My bump looked so big in photos.. In real life tak besar pun.. I wonder why 😂 Nasib baik haris tinggi.. Kalau tak sha macam membadang 😁 Btw Endgame best 👍 Yang tak best budak2 yang beriya kasi spoiler ni... Grrr.. And yang suka menjerit kat dlm wayang(bukan bayi or kanak2) .. Erk

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-4-24 Instagram
My new face problem.. Macam eczema pun ada.. Gatal.. Few patches around the face😭 I read online it was due to the pregnancy hormones.. Ada org macam sha tak?kalau ada, selalu korg buat apa? And I have freckles now.. My face, my body semua 👀

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-4-23 Instagram
We first met when he was 10 I think 🤣 kasha rasa tua gila.. Cenonet je dia dulu.. Now he's taller than me👀 and a very talented young artist💙 @haqiemrusli98_ You'll get to see our first duet this Saturday, Konsert Minggu ini bersama Shila Amzah, 9pm on tv2! #makyungmenyanyi 😂

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-4-18 Instagram
Kat mana paling sedap makan di Port Dickson? 💙 #makyongnakmakanpedas

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-4-17 Instagram
Hei nogori sembilan what's guddd UPDATE : baru lepas makan daging salai masak lomak cili api.. Sedap gilo 👌🏼

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-4-8 Instagram
Takyah la comel sangat #HarisandSha ❤️

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-4-5 Instagram
Hey baby bump 👶

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-4-4 Instagram
My bobo just died🌹 The first photo with him when I adopt him in 2012...and the last photo 🌹 Sedih sangat2.. I've lost my words..

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-4-1 Instagram
Just found out that I'm allergic to Japanese food👀 satu malam tak boleh tidur.. Nak kata heartburn dah 2 sachet gaviscon kita telan.. Sampai sakit dada.. Asthma attack pun bukan.. Alhamdulillah jantung semua okay.. Cuma masih sempit dada nak nafas.. Sakit lagi.. Hopefully after few days, mkn ubat kat rumah.. Rest, I'll be okay kot in sha Allah ❤️ thank you semua nurse ngan doctor tadi🌹 #babymelayu #taksukamakananjepun #exceptteppanyakikatsungeiwang

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-3-31 Instagram
Sundate 💕

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-3-30 Instagram
Beautiful saturdate 💕 Sha jalan sampai kaki sakit, pelvis sakit, my butt sakit 😭

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-3-29 Instagram
Tadi macam tak larat nak masak.. Lepas kemas rumah semua dapat energy sikit.. Masak je sambal ayam.. Simple je hari ni ❤️ Alhamdulillah. Sha memang suka makan kering2.. Berkuah buat sha loya time pregnant ni 😁

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-3-26 Instagram
Harini saya mabuk, lalu saya melepek, bersatu dengan sofa.. Org cakap 2nd trimester akan okay.. Tetapi hari ni saya mabuk.. Makan pun cenonet je.. Tapi saya dah makan ubat ye.. Iberet folic acid semua dah 😊makan ubat dgn just delima(bagi potong rasa nak munt🤢🤮) Jap lagi nak minum susu juna (jgn suggest susu lain sebab mmg takleh telan) nyummmz P/s: Siapa mak buyung yang takleh telan ubat tu? Kalau tak makan ubat korg selalu nya buat apa? Apakah kesan tak makan ubat yang doktor kasi utk bantu pregnancy sebab mmg ada species yang takleh langsung makan ubat dari sebelum ngandung contoh yang pil folic acids yang cenonet tu? 🤰(ni bukan problem sha, sha takde problem makan ubat.. Ni Tanya bg pihak bumil yang lain, yang Tanya kat sha punya stories hehe)

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-3-24 Instagram
Today is Sunday, I'm still in my PJ 😁 Ni gambar last 3 days kot 🤣 Btw I just wanna say thank you for subscribing to our YouTube channel (Haris And Sha) 🇲🇾❤️ Terima kasih atas sokongan semua.. In sha Allah more updates coming up! #malasmandi

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-3-22 Instagram
Alhamdulillah tadi baru scan baby, dia boleh posing mengadap camera ultrasound tu dengan tangan mengiring kat kepala, awak rasaaa? Hahaha😂🤰 Dia macam tau2 je kitorg amek video tadi 🤣 Btw, kena amek darah again today.. Nurse kat situ dah tau dah "alamak, shila kena amek darah lagi😷" diorg memang dah tau punya susah, kena guna jarum butterfly tu, rodok2 sikit dalam seminit dua baru darah keluar 😫 Anyways, skrg kat kedai makan.. Tapi kedai bukak pukul 11..cakap ngan waiter tu, "boleh tak Saya duduk je tunggu dalam? .." Alhamdulillah dia bagi 😁 mashaAllah hazab panas ye baru nak pukul 11.. Don't forget to drink lots of water okay 👌🏼 #mukalapar

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-3-21 Instagram
Muka sha tengah tahan perut cramp 😷 Nasib baik besok ada appointment dengan doctor.. It has been like this for hours.. Like menstrual cramp tu😔 Tapi sha still happy sbb dapat makan teppanyaki tadi nyummms😋

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-3-19 Instagram
I got proposed through Skype 😂 like "okay la jom kahwin". So tak pernah dapat capture moment ni.. Share with me your experience masa kena proposed please ? 🤣 #taksempatbercinta #bercintalepaskahwin

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-3-19 Instagram
Bila time rajin 💄

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-3-16 Instagram
Tengah fikir nak buat topic apa kat stories, Korang nak another round of pregnancy questions ke, yang lain? Have a good weekend semua ❤️

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-3-15 Instagram
Bila kawan hantar gambar throwback😲 First, kenapa gonjeng gila 🤣, and kenapa time time kena berkerut macam tu? Muda lagi time ni, maybe 22 tahun? And why do I feel kurus don't suits me and I looked older than I am now nak 3 series dah 😁 #gambarAib

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-3-15 Instagram
Haris caught me answering pregnancy questions on stories 😂 Dating malam, dekat2 rumah.. Gosok baju pun tak Dan, make up lagi lagi tak mandang😜 🤰 #asyiktengokphoneaje #semogabermanfaat

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-3-14 Instagram
Semalam tak boleh tidur sangat sebab sakit pinggang and ligament.. As the uterus is expanding 🤰#SharisJR #septemberbaby Hari ni ada kerja.. Seronok dapat keluar rumah ❤️ Bebel pulak.. Haha Have a nice day semua!

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-3-11 Instagram
Kuehtiaw goreng pedas for my fam 💪❤️🤰

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-3-3 Instagram
Another surprise for @hariselias 😉 Thanks guys for coming!! Thanks @ainishuhaidah sebab kumpulkan everyone, thanks @arramazlan for the cake (dia buat sendiri) 😘 Yang penting #HarisJadi30 , no longer in his twenties hihihihi😁

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-3-2 Instagram
Nak pergi dating jap 🤰💕 Have a lovely Saturday guys!

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-3-2 Instagram
I know you hate surprises, you actually hate your own birthday, but sayang.. This is your first birthday of us being married so I can't help it but to celebrate it 😜I doakan you dapat semua yang you impikan..and Allah will grant all your wishes ❤️I hope that for this birthday you remember how much you mean to everyone who knows you. Especially me💕 Happy Birthday my one and only husband! Thanks to my family for being there last night! Missing mama, papa and everyone in the UK 😭 #HarisJadi30

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-2-27 Instagram
Coffee used to be my bestfriend, but now.. Ice chocolate je lah mampu 🤰

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-2-24 Instagram
Sesi tambah darah 🤰

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-2-24 Instagram
Alhamdulillah, hang in there mommies! Bila kita rasa penat dgn "all day sickness", kena selalu ingatkan diri "there's a baby growing inside of me." it'll be worth it ❤️ Hari ni sha nak doakan semua isteri dapat menikmati rezeki yang sama.. Sha dapat banyak dm untuk doakan mereka, so let's pray for them too💖

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-2-20 Instagram
Nasi goreng chili padi for lunch! What are you having for lunchhhh? 😊 #masakapayangada

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-2-18 Instagram
Ayam Masak kicap pedas for my baby @hariselias 💖 #lowerbackpainsucks haha sorry hashtag takde kene mengena🤢🤰

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-2-17 Instagram
Some of you might have guessed already and I think it's about time for me to announce it to you. Alhamdulillah we're pregnant 🤰 Sorry for not being very active on my socmed for the last couple of months because I've been spending my time puking and napping and not be able to eat much.. But Alhamdulillah I'm feeling better now (I still have my my dayssss🤢)! You never understand life until it grows inside you. Me and @hariselias really appreciate all your wonderful doa 😘 Alhamdulillah! #SharisJr

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-2-12 Instagram
Tak larat today so haris cooked some pasta. The best husband in the world ❤️ Te amo

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-2-9 Instagram
Makanan bujang😁 #telurkicap

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-2-8 Instagram
Baru dapat masak after 1 and half months tak masak 😊 #achievementunlocked

查看翻译

ShilaAmzah茜拉 @ShilaAmzah茜拉: 2019-2-4 微博
新年好呀,
先预祝新的一年
万事如意
身体健康
恭禧发财
财源滚滚
心想事成 开心每一天❤️

@shahilaamzah: 2019-2-1 Instagram
I think I just discovered a new superpower.. I can smell photos 🤢

查看翻译

名媛丈母娘 @名媛丈母娘: 2019-2-1 微博
牙缝哥这首记得,就像茜拉当年的最长的电影,像机器人唱歌,但是却有种感动的感觉。好听#歌手#

@shahilaamzah: 2019-1-28 Instagram
Cmon help meee😢 Taknak kari..

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-1-23 Instagram
We had a great time here ❤️

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-1-22 Instagram
Sorry for not being active lately, I'm not feeling well still..but thank you for all the warm wishes 😘

查看翻译

李克勤 @李克勤: 2019-1-20 微博
來過大馬開演唱會很多很多次了,尢其是在雲頂,廿幾年前到現在變化很大,唯一不變的是觀眾的熱情,所以昨晚有之前幾站沒出現的第二次encore, 衷心感謝大家對我的支持,也再次謝謝特別嘉賓茜拉,實在是完美的聲音,我非常享受在台上和她合唱,台下她是個可愛的小女孩,期待下次的合作❤️

@shahilaamzah: 2019-1-19 Instagram
Tak kira apa pun, kerja harus diteruskan❤️👗:@azuracouture

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-1-19 Instagram
I love you baby @hariselias ❤️ #suamikusayang #hisfavhoodie

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-1-19 Instagram
Sha tak berapa sihat lately, so I decided to let my friends go 😭 Aku doakan Korang semoga selamat pergi selamat pulang.. Terima kasih sebab dapat juga menjayakan misi ni walaupun aku tak dapat pergi 😭 sedih sangat tak dapat join, tapi please take care!! @myhopehero @therealfafau @zarazya @jihanmuse ❤️ #funtastiq4 #saffjmzz

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-1-16 Instagram
Tak pernah pakai hijau ni.. Zura sorang je berani kasi warna ni😁 👗: @azuracouture 💄 : @arramazlan

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-1-16 Instagram
#10yearschallenge well almost 😂

查看翻译

光良 @光良: 2019-1-15 微博
在異鄉馬尼拉遇到同鄉@ShilaAmzah茜拉

#光良#

@shahilaamzah: 2019-1-14 Instagram
Omg my gurllll @itsmorissette !! It was a pleasure to meet you ❤️🤗 #fangirlingmoment

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-1-14 Instagram
My first gig in manila 🇵🇭 . . gusto ko dito! . . . . 👗 : @azuracouture

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-1-13 Instagram
To Manila we go ❤️ My very first trip to the Philippines 🇵🇭😍 Mabuhayyyy!!!

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-1-13 Instagram
Alhamdulillah our kenduri went well yesterday ❤️ Terlebih terkurang kita minta Maaf Na 😙 Have a lovely Sunday!!!

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-1-12 Instagram
Assalamualaikum semua ❤️

查看翻译

@shahilaamzah: 2019-1-7 Instagram
I'm sorry for not posting anything because I've been unwell lately.. In sha Allah when I feel better I'll be more active❤️ Have a wonderful day everyone, Xx

查看翻译

吉杰 @吉杰: 2019-1-6 微博
和杜丽莎在节目里合作的时候,我觉得自己背叛了茜拉,和Jessie J合作的时候我觉得背叛了杜丽莎,这回又开始觉得背叛了Jessie J了。咋回事啊,我年轻的时候不是挺“花”的吗?这几年觉得出了好几次轨。

@Shilaamzah: 2018-12-31 Twitter
Last day of 2018 #memoritercipta https://t.co/zjoiEmrFs7

查看翻译

@shahilaamzah: 2018-12-31 Instagram
For all the beautiful memories in 2018 ❤️ #memoritercipta Tag kengkawan Korang 😘

查看翻译

ShilaAmzah茜拉 @ShilaAmzah茜拉: 2018-12-27 微博
我的第一张专辑 ❤️
#1999#

@shahilaamzah: 2018-12-25 Instagram
Merry Christmas and Happy holidays guys!🎄❤️ #petaiforlife #stinkybeans

查看翻译

@shahilaamzah: 2018-12-22 Instagram
Nak jawab apa ni? 😂🤣

查看翻译

@Shilaamzah: 2018-12-22 Twitter
Mak dah bising mintak https://t.co/p1JextWiye

查看翻译